Over Pantysuit

Een zeer innovatief design voor beenmode. Pantysuit voelt aan als een tweede huid en zal door de naadloze connectie tussen top en panty nooit meer knellen en afzakken. De zijdezachte elasticiteit volgt de natuurlijke vorm van het lichaam en heeft door de verhoogde taille een licht corrigerende werking voor perfecte contouren. Met een zeer handige uitsparing bij het slipgedeelte is het ideaal voor alle hygiënische doeleinden.

Pantysuit is ontworpen en vervaardigd in Italië en absoluut geschikt voor dagelijks en zakelijk gebruik. Maar natuurlijk ook schitterend onder een mooie partyoutfit.

Het geheim van een outfit die als gegoten zit: Pantysuit.

Vrouwen weten dat een goede foundation essentieel is om kleding optimaal tot zijn recht te laten komen. Pantysuit combineert beenmode met de stroomlijning van vrouwelijke vormen met zijdezachte elasticiteit.

De panty en top zijn naadloos op elkaar aangesloten en worden als één pak aangetrokken. Voor de sanitaire stops is er een uitsparing in het pak bij het kruis ontworpen. Over Pantysuit heen, wordt een slip gedragen; hygiënisch, comfortabel en geen overbodige dubbele lagen onderkleding.

Pantysuit is het geheim van de vrouw die er in iedere outfit goed uitziet. De licht corrigerende  werking van het ontwerp en de naadloze aansluiting van onder- en bovenlijf zorgen voor perfecte contouren.

Pantysuit is ontworpen en vervaardigd in Italië naar een idee van een creatieve Nederlandse vrouw. Het is het eindproduct van hoge kwaliteit en praktische toepasbaarheid van een alledaags voorkomend verschijnsel; knellende taillebanden, afzakkende panty’s en niet flatterende horizontale strepen in vrouwelijke vormen.

Jurkjes voor op het schoolplein, naar het werk, om te shoppen, voor een feest of bruiloft: ze zullen een vrouw complimenteren, met de comfortabele en verzorgde uitstraling van Pantysuit als basis.